Verzió: 3.6.5.8
2015. február 8.

ELEKTRA és egyéb elektronikus banki kapcsolatok

Az OTP Elektra internetes terminálból a napi bankforgalom exportálható elektronikus formában, amit a KöltségSQL fogadni tud és nagy találati pontossággal automatikusan le is könyvel. Ehhez az ELEKTRA oldalon exportálni kell a napi (havi) kivonatokat. A KöltségSQL értelmezni tudja az ELEKTRA export fájlokat.

A ELEKTRA import hatákonyságát szemlélteti a "Könyvelés ELEKTRA-val" kép. Az abban látható kontírozatlanul maradt (jobb oldali, "Piros" feliratú keret) tételek száma 2 darab. Az importált ELEKTRA állomány viszont 68 (hatvannyolc) tételt tartalmazott! Ilyen eredményesség ügyfélszámos csekkek kiadásával és a KöltségSQL-ELEKTRA irányú kapcsolat használatával érhető el, miután a KöltségSQL "megtanulta" a banki utalással fizető lakók ellenszámla számait!


ELEKTRA paraméterezése

Könyvelés ELEKTRA-val

Feladás az ELEKTRA-nak

Az KöltségSQL-ből az Elektra felé csomagokban készíthetők elő az utalások a rögzített szállítói számlák alapján. Ekkor a KöltségSQL társasházanként felkínálja a függő számlákat, amik közül egyszerű hozzáadással/törléssel állítható össze az aktuális ELEKTRA import csomag.

A KöltségSQL NEM indít elektronikus utalást!

Csupán olyan állományt készít elő, amit az ELEKTRA import csomagként fogadni tud. A hitelesítés/aláírás teljes egészében az ELEKTRA feladata. 
 
Társasház alapadatai
 
 
Albetétek - keresés
 
 
Lakásadatok