Váltson

elavult DOS-os könyvelő programjáról
vagy nem támogatott alkalmazásáról
esetleg túl drága társasházi könyvelő programjáról

1 év verziókövetési garanciával,
99.9%-os garantált adatkonverzióval,
akár 24 órán belül!

A KöltségSQL komplex társasházi ügyvitelt biztosít Windows 10-es környezetben is!


 

Verzió: 3.9.3.9
2019. április 4.

A KöltségSQL pénzforgalmi és kettős könyvelési alkalmazás társasházak és lakásszövetkezetek részére.
SQL alapú, valódi többfelhasználós, Windows és Linux alatt használható program, amely mindenben megfelel hatályos jogszabályi előírásoknak és (szinte) mindent tud, ami a társasházi és lakásszövetkezeti ügyvitelhez szükséges!

Futtatható egyedi számítógépen Windows 10, 8, 8.1, 7, XP alatt, Windows szervereken, Linux disztribúciók alatt wine segítségével, lokális hálózaton vagy internetes elérésen keresztül.

Internetes Ügyfélkapu segítségével naprakész rálátást biztosít a tulajdonosok és számvizsgálók részére a közös költség egyenlegekre, bankszámla forgalomra, beérkezett szállítói számlákra.

A tulajdonosok befizetéseik könyveléséről és a közös költség egyenlegükről e-mail értesítést kaphatnak.

Közvetlen, kétirányú kapcsolatot biztosít az "OTP Elektra" banki terminállal és több egyéb - akár csak Excel exportot biztosító - elektronikus banki portállal.

Rugalmas és automatizált késedelmikamat-számítást tesz lehetővé tulajdonosra vagy tulajdonra vetítve.

Beépített teljes értékű számlázót tartalmaz a bérletidíj-, közvetített szolgáltatás-, lakásszövetkezeti éves vagy akár lakbérszámlák és eseti számlák elkészítéséhez és nyilvántartásához!

Teljeskörű fogyasztás-elszámolást tesz lehetővé a saját fogyasztásmérők (almérők) óraállásai alapján. A mérőállások megadását külső XLS fájlok vagy az internetes ügyfélkapu is segíti.

A könyvelési adatokból egy gombnyomásra elkészíti a Társasházi Tv. szerinti időszaki vagy éves Beszámolót és a bázis időszak tényadatait felkínálva előkészíti a társasház következő évi tervét.

Éves (időszaki) beszámoló! 

Előirányzat
Ön hihetetlenül egyszerű módon tudja albetékre bontottan meghatározni a költségviselés módját és mikéntjét bármilyen időszakra, tetszőleges költségnem részletezettséggel, a legagyafúrtabb megosztási szabályoknak is megfelelve.
Természetes módon, napi pontossággal tudja követni a jogviszony és létszámváltozásokat.
Egyedi fogyasztásmérés esetén tetszőleges gyakoriságal rögzíthetők a mérőállás értékek.


 

Költség
Nyilvántarthatja a társasház beérkezett számláit, melyeket akár több részletben is kiegyenlíthet. A költségekről költségnemenként, a költségnemek tetszőleges csoportosításában vagy szállítók szerint kérhet analitikus, összesített vagy diagramos kimutatásokat. Időszaki beszámolókhoz könnyedén ki tudja válogatni az előző időszakról áthúzódó és a következő időszakra átvitt költségtételeket.
 

Befizetés
A közös költség befizetéseket akár a program által kitöltött postai utalványok alapján is könyvelheti. Egyszeri könyvelés eredményeként a társasház naplófőkönyve mellett a lakónál és az albetétnél is aktualizálódik a közös költség egyenleg. Az egyes tulajdonosok felé a közös költség elszámolás albetétenként, vagy több tulajdonra összevontan is elkészíthető például az önkormányzatok, vagy a több tulajdont egyidejűleg birtoklók számára.